info@boszwembaden.nl 0571-280720

Thermodeck foam afdekzeil

Home » Zwembaden toebehoren » Zwembad afdekking » Thermodeck foam afdekzeil

Het Thermodeck foam afdekzeil is een 9 mm dikke isolerende zwembadafdekking van topkwaliteit. De hoogwaardige toplaag zorgt voor sterke lasverbindingen, een hoger gewicht en een lange levensduur door UV-straling protectie. Kleur blauw.

Bediening van Thermodeck foam afdekzeil

Het op- en afrollen is mogelijk met motoraandrijving of met een inklapbare, en daardoor veilige, handslinger. De motoraandrijving kan worden bediend met een draadloze afstandsbediening, maar desgewenst ook via een instelbare tijdvertraging op het afrollen. Normaliter functioneert het ECODECK zwembadafdekking halfautomatisch. Bij een plaatsing hoog boven de waterspiegel is door de speciale voorzijde ook een volautomatische bediening mogelijk.

Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem gerust contact op.

VoordelenSpecificatiesOprolsystemen

Voordelen Thermodeck foam zwembadafdekking

Een mooie blauwe kleur en een grote keuze aan luxe uitgevoerde rolsystemen maken het mogelijk uw zwembadafdekking op een fraaie wijze in te passen in de omgeving van uw tuin en zwembad. De afwerking van de details bepaalt daarbij hoe uw afdekking precies functioneert. Laat u hierover adviseren door Bos Zwembaden.

Wilt u meer informatie? Ontdek uw mogelijkheden!

Specificaties Thermodeck foam zwembadafdekking

  • PE schuimdeken, 4 lagen, dikte 7 mm, gewicht 850 g/m²
  • Hoogwaardige kwaliteit. De bovenlaag bestaat uit een sterk polyesterweefsel, gecoat met een polyfin kunststof
  • Op maat gemaakt d.m.v. dubbelzijdige overlap-lasverbindingen
  • Rechte randen worden voorzien van versterking (bij rondingen niet mogelijk)
  • Rechte voorkanten worden standaard voorzien van een drijfbuis van polyethyleen
  • RVS-316 trekmateriaal inclusief trekkoord en verbindingsbanden naar de rolbuizen
  • Maximale temperatuur 30° C

Wilt u meer informatie? Ontdek uw mogelijkheden!

Oprolsystemen

1 DUO oprolsysteem

Duo is een handbediend oprolsysteem met stabiele consoles.

Duo consoles zijn standaard grijs. Wit en zandkleur zijn op aanvraag leverbaar. Duo systemen tot 7 meter worden standaard uitgevoerd met een aluminium rolbuis. Grotere systemen beschikken over een RVS buis. Op- en afrollen geschied door middel van een fraaie, sterke wegklapbare handslinger.

Opties: Duo systemen worden standaard op de badrand bevestigd maar kunnen ook tegen de wand of plafond gemonteerd worden.

2 DUO MOBIEL oprolsysteem

Duo Mobiel is een handbediend oprolsysteem met een centrale as, stabiele consoles en met 4 zwenkwielen.

Duo consoles zijn standaard grijs. Wit en zandkleur zijn op aanvraag leverbaar. Duo systemen tot 7 meter worden standaar uitgevoerd met een aluminium rolbuis. Grotere systemen beschikken over een RVS buis. Op- en afrollen geschied door middel van een fraaie, sterke wegklapbare handslinger.

3 DUO PLUS oprolsysteem

Duo Plus is een perfect afgewerkte, zeer stabiele zitbank opgebouwd uit zware aluminium kokers en profielen.

Duo Plus wordt standaard geleverd in grijs. Wit en zandkleur zijn op aanvraag verkrijgbaar. Alle aluminium delen worden voorzien van een sterke poedercoating wat een lange levensduur garandeert. De Duo Plus wordt uitgevoerd met een sterke, wegklapbare handslinger in aluminium. Voor systemen tot 7 meter wordt een aluminium rolbuis geleverd. Voor systemen groter dan 7 meter een RVS rolbuis.

Duo Plus systemen worden standaard op de badrand bevestigd maar kunnen ook als verrijdbaar mobiel systeem geleverd worden. De bovenzijde van de bank kan afgewerkt worden met grijze of witte kunststof profielen of door middel van hardhouten planken.