info@boszwembaden.nl 0571-280720

Safedeck zwembadafdekking

Safedeck zwembadafdekking

Home » Zwembaden toebehoren » Zwembad afdekking » Safedeck zwembadafdekking

De Safedeck zwembadafdekking is gecertificeerd als veiligheidsafdekking volgens de Franse norm: NF P 90-308. De afdekking is veilig voor kinderen tot 5 jaar. Door het uitrollen en opspannen van de zwembadafdekking wordt een veilige situatie gecreëerd. De afdekking wordt als zeil en als gaas geleverd.

Veiligheid en kwaliteit

De SAFEDECK zwembadafdekking is voorzien van speciale aluminium draagprofielen, die in de afdekking worden aangebracht. Deze profielen steunen op de zwembadrand. Onder de oplegpunten zijn kunststof beschermdelen aangebracht, waardoor slijtageplekken op de zwembadrand voorkomen of minimaal worden. Een randsteen met vlakke bovenzijde is hiervoor de gewenste en enige juiste optie. Tevens is een extra spanband gemonteerd om te voorkomen dat kinderen onder de afdekking kunnen kruipen.

Extreem sterk: Safedeck plus

De SAFEDECK PLUS zwembadafdekking is een nieuw type afdekking. Te gebruiken voor zowel rechthoekige als vrijevormbaden. Als materiaal wordt een extreem sterk open polyester weefsel toegepast. Dit materiaal is waterdoorlatend en heeft een windbrekingsfactor van 90% waardoor een redelijk isolatie-effect ontstaat. Met bredere banen en minder draagprofielen is deze afdekking lichter en eenvoudiger te bedienen.

De SAFEDECK PLUS zwembadafdekking wordt geleverd met 3 sterke RVS ratelspanners om het deck goed op te kunnen spannen en te vergrendelen. Toepasbaar tot een maximaal deck afmeting van 6,6 m. breedte en 16,6 m. lengte. Bediening door middel van de Safe Easy voor het openen van het deck en manueel, eventueel met behulp van de optionele lier, te sluiten. Bediening met Safe Manual is alleen toepasbaar voor een deckmaat van maximaal 9,6 x 4,6 m.

Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem gerust contact op.

OptiesSpecificaties

Opties Safedeck zwembadafdekking

De SAFEDECK PLUS zwembadafdekking wordt gesloten door middel van een trekkoord. Voor het openen zijn 2 verschillende bedieningen beschikbaar. Handmatig met de SafeManual en automatisch door middel van een motoraangedreven oprolunit SafeEasy. Voor gebieden met extreme weersomstandigheden zijn een windbeveilingsset en een sneeuwdragerset ontwikkeld.

1 Safe Manual bediening

Deze, speciaal voor SafeDeck ontwikkelde handaandrijving kan gebruikt worden voor SafeDecks met afmetingen tot 3,6 x 7.6 en voor De SAFEDECK PLUS zwembadafdekking tot 4,6 x 9,6 meter. Safe Manual is een zeer solide handaandrijving met een roestvrijstalen slinger en versterking.

2 SafeEasy bediening

Een zeer praktische motoraangedreven oprolunit voorzien van een sterke 24V motor en een oplaadbare accu. Het geavanceerde ontwerp, met de afgeschermde motor en de 2 wielen, geeft een lichte bediening, regenwater bescherming en praktische opbergmogelijkheden. De oplaadbare accu is goed beschermd. Het aluminium frame is voorzien van 2 RVS versterkingsdelen die zorgen voor een bedrijfszekere werking over een lange periode.

3 Safe lock

Het opspan- en het vergrendelconcept is optioneel. Het maakt het opspannen en vergrendelen eenvoudig en snel uitvoerbaar.

Wilt u meer informatie? Ontdek uw mogelijkheden!

Specificaties Safedeck zwembadafdekking

 • Hoogwaardig zeil
 • Standaard geleverd met 2 RVS ratelspanners t.b.v. het opspannen en vergrendelen
 • Gewicht van het doek is 600 gr/m²
 • Uitsluitend rechthoekige vorm leverbaar
 • Max. maatvoering 12600 x 5600 mm
 • Te hoge sneeuwbelasting voorkomen door vroegtijdig dek te openen

Specificaties Safedeck Plus zwembadafdekking

 • Hoogwaardig zeer sterk polyester weefsel en lichter dan Safedeck
 • Gewicht 280 gr/m²
 • Het netmateriaal heeft een windbrekingsfactor van 90% waardoor het materiaal redelijk isoleert
 • Uitsluitend rechthoekige vorm leverbaar
 • Max. maatvoering 16600 x 6600 mm
 • Te hoge sneeuwbelasting voorkomen door vroegtijdig dek te openen
 • Opspannen en vergrendelen d.m.v. 3 RVS ratelspanners