info@boszwembaden.nl 0571-280720

Hydrostar turbine tegenstroom installatie

Hydrostar turbine tegenstroom installatie

Het HydroStar tegenstroming systeem levert een natuurlijke stroming in uw zwembad. Zo is ook in kleinere zwembaden sport- en langebaan zwemen zonder te keren mogelijk.

Bent u op zoek naar een zweminstallatie met tegenstroom voor onovertroffen zwembeleving? De unieke HydroStar werkt op hoogwaardige, onderhoudsvrije en waterdichte turbinetechnologie.

Bekijk de Hydrostar in Actie:

 

Wedstrijdzwemmen

Optimale zwemtraining

Ook in kleine zwembaden is sport- en langebaanzwemmen zonder keren mogelijk, als de capaciteit van de tegenzweminstallatie en de stroming goed op elkaar zijn afgestemd. De turbine van Hydrostar wekt een brede en krachtige stroming op zodat u eindeloos kunt blijven doorzwemmen.

Wedstrijdzwemmen

wellness en fitness

Welness

Fitness en recreatie voor jong en oud

Of het nu gaat om fitnesstraining of recreatief zwemmen: het kan allemaal. Hydrostar produceert geen waarneembare geluiden of trillingen. Tijdens fitness- en recreatief zwemmen worden zwemmers als het ware gedragen door een zachte maar toch krachtige stroming. Zoals in een rivier maar zonder spatwater!

Zwemplezier

Zwemplezier voor het hele gezin

De ruimtebesparende Hydrostar turbine-zweminstallatie met traploos regelbare waterstraal biedt iedereen precies wat hij nodig heeft. Met hetzelfde gemak maakt de HydroStar zwemtraining of recreatief zwemmen mogelijk als gewoon lekker spelen. Wie mag er het eerst in: de wedstrijdzwemmer, de zwemliefhebber of de kleine piraat?

Zwemplezier

Download de folderBekijk de werking in video

Klik op het plaatje om de folder te downloaden:

Afbeelding folder