info@boszwembaden.nl 0571-280720

Zwembad aanleg

Zwembad aanleg

Home » Zwembad aanleg

Een droom van een zwembad aanleggen!

Er zijn uiteenlopende redenen waarom u voor zwembad aanleg of zwemvijver kiest. Kiest u voor recreatief of sportief gebruik. Voor verbetering van de gezondheid of gewoon voor het plezier? Of gaat u voor de combinatie? Wat uw wens ook is, samen met u ontwerpen en bouwen wij uw ideale zwembad.

Werken met Bos Zwembaden

Wie kiest voor een zwembad, whirlpool, hottub of sauna gaat daarbij niet over een nacht ijs. Voor het creëren van de juiste beleving en het waarmaken van uw droom, denken wij graag met u mee; voor, tijdens en na het project. In drie stappen komen wij tot het zwembad waar u van droomt!

Stap 1: prettig contact, goed advies

Wie kiest voor wellness of zwembad aanleg in of rond het huis, gaat heel veel keuzes maken. Hoe komt u dan tot de juiste keuze voor uw huis of tuin? U leest zich in op internet, krijgt raad van anderen om u heen. Maar welke producten, vormen, maten, kleuren etcetera zijn nou precies voor u geschikt? Dat is het moment om contact op te nemen met Bos Zwembaden. Dat kan eenvoudig via de website, of door even te bellen. We horen dan graag wat uw wensen zijn, geven zo mogelijk vrijblijvend advies om u op weg te helpen.

Stap 2: de diepte in

Wilt u verder praten en echt wat verder de diepte in? Dan komen we graag een keer bij u langs. We gaan dan verder in op uw vragen en kunnen eventueel de situatie ter plekke bekijken. Dat geeft u en ons een goed beeld van wat er mogelijk is en wat niet. Van alle wensen en bevindingen maken we dan een vrijblijvend projectvoorstel en offerte met een richtinggevende prijs.

Stap 3: stoppen met dromen, beginnen met beleven!

Als u de offerte van ons ontvangen hebt, spreken we deze nogmaals door in een gesprek. Pas als u helemaal tevreden bent, gaan we aan de slag en start het ontwerp en de bouw. Afhankelijk van de complexiteit van uw wensen en de locatie kunnen we meestal al binnen enkele weken starten met het verwezenlijken van uw droom. Hebt u tussentijds vragen of extra wensen? Dan staan wij altijd voor u klaar.

Wat maakt Bos Zwembaden onderscheidend bij zwembad aanleg?

  • zwembad aanlegU weet vooraf precies wat u krijgt, geen verrassingen achteraf
  • Voor we beginnen moet uw gevoel goed zijn en kloppen
  • We streven naar de juiste vormgeving van het zwembad in relatie tot de omgeving en uw wensen
  • U bent altijd verzekerd van innovatieve en duurzame producten
  • Klantvriendelijkheid en services staan bij Bos Zwembaden bovenaan
  • Uitstekende projectregie en bereikbaarheid
  • Veel persoonlijke aandacht en contact
Voor Inspiratie naar projectenof Direct contact opnemen

Lees meer over: