info@boszwembaden.nl 0571-280720

Sauna’s en whirlpools

Sauna’s en whirlpools

Home » Wellness » Sauna’s en whirlpools

Echt ontspannen met een eigen sauna of whirlpool in huis

Met een sauna of whirlpool in huis creëert u wellness op maat. Regelmatig gebruik van een sauna of whirlpool ontstrest en ontspant. Het zorgt ook voor betere doorbloeding en snellere afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. Optimaal genieten wanneer het u uitkomt.

Sauna’sWellness_thuis_sauna

U maakt een keus uit een traditionele Finse sauna of een infraroodsauna. De Finse sauna wordt verhit door een sauna oven met lavastenen. Door besprenkeling van water met sauna geuren ervaart u de optimale sauna sensatie. De infraroodsauna biedt u een heerlijk en effectief warmtebad van zacht licht, dat een positieve werking heeft op onder meer spierpijn, reumatische klachten en huidproblemen.

Bouw met partners

Bij het bouwen van een sauna komt heel wat kijken. Zeker binnenshuis. Voor het beste resultaat en een hoge kwaliteit van afwerking werkt Bos Zwembaden met gekwalificeerde partners.

Wilt u meer informatie over Sauna’s? Ontdek uw mogelijkheden en neem contact met ons op!


WhirlpoolsWhirlpool

Bos Zwembaden levert ook een rijk assortiment aan whirlpools. In alle prijsklassen zijn er wel whirlpools verkrijgbaar. Lekker ontspannen in een altijd warm bubbelbad na een harde dag werken of na het sporten. Een bubbelbad ontspant uw spieren door bubbels en massage stralen en laat de spanningen van de dag uit uw lichaam stromen. Wellness pur sang!

Een whirlpool wordt elektrisch verwarmt en bevat vele uitwisselbare jets, zitposities voor nek- en schoudermassage, ingezet hoofdkussen, automatische waterzuivering en oppervlakte filtratie.

Door de cover van de whirlpool blijft het water goed op temperatuur. Deze spa’s zijn verkrijgbaar in 4 persoons, 6 persoons en 7 persoons formaten.

Ontdek uw mogelijkheden in ons uitgebreide assortiment spa’s en whirlpools en neem contact met ons op!
Contact opnemen