info@boszwembaden.nl 0571-280720

Wellness

Wellness

Home » Wellness

Wellness in of om uw huis

Even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en maximaal ontspannen en genieten kan met een sauna, whirlpool of spa in uw eigen huis of tuin.
Onze monteurs zijn vakmensen met jarenlange ervaring in het bouwen en plaatsen van whirlpools en wellness en alle bijhorende techniek. Gedurende het hele traject blijven we in nauw overleg met u.

Voorbereiding en afstemming

Tijdens de offertebesprekingen zetten we al uw wensen op een rij. We maken een ontwerp waarin we rekening houden met de locatie van het object, functies en energieverbruik. Na goedkeuring van het ontwerp bespreken we in een bouwvergadering het eventuele grondwerk en alle benodigde  huisaansluitingen. Alle betrokkenen, van installateurs tot eventueel hovenier, zijn daarbij aanwezig. En u zelf ook natuurlijk. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.

Bouwkundige en installatie werkzaamheden

Voor de whirlpool of de sauna moet, zeker buiten, soms nog wat grond- en graafwerk worden gedaan. Daarna starten de bouwwerkzaamheden: het plaatsen van het object en de installatie van de techniek.

Afwerking

Met alle techniek en bouwkundige delen op hun plek start de afwerking van de whirlpool of sauna. We maken we het bad of de sauna grondig schoon en geven uitleg voor gebruik zodat u direct kunt genieten van uw eigen spa.

Neem gerust contact met ons op.

Lees verder over Sauna’s en whirlpools.